Programi u krye me Vjollca, Z61VB, Presidente e SHRAK; Feti, Z61FF, Anëtar i Bordit dhe Driton, Z61DX, Sekretari, Martti, OH2BH,është bashkangjitur në fund të Vizitave si instruktor i cili gjithashtu ndihmoje në vlerësimin e kursit. Material për kursin është dhënë nga IARU Antarët e Shoqërisë Kroate (orë) dhe Anëtarët  e Shoqërisë Britanike (RSGB) nën mbikqyrjen e Rajonit IARU 1 përfaqësuar nga Hans, PB2T dhe Nicola, 9A5W.

 

Tags: