Make a donationContact: info@shrak.org
 

Shoqata

 
 • SHRAK Assembly meeting 2013

  Mbledhja e Kuvendit të SHRAK-ut

  Programi u krye me Vjollca, Z61VB, Presidente e SHRAK; Feti, Z61FF, Anëtar i Bordit dhe Driton, Z61DX, Sekretari, Martti, OH2BH,është bashkangjitur në fund të Vizitave si instruktor i cili gjithashtu […]

   
 •  
 • Training session on Basic Level

  Republika e Kosovës së shpejti në transmetim.

  Një grup pune i Radio Amatorve të kryesuar nga Rajoni IARU 1 Presidenti Hans Blondeel TIMMERMAN, PB2T dhe duke përfshirë Qarkun IARU 1 Komiteti Ekzekutiv Anetar Nikola Percin, 9A5W dhe […]

   
 •  
 
 
 

Eventet e Radhës