Archive for Shtator, 2013

 
 • SHRAK Assembly meeting 01.08.13

  Amaterski radio na Kosovu u veliko u toku

    Tijekom vikenda od 14-15 rujna 2013 Operacija pod nazivom Dan polja održan u brdima Prištini, koristeći generator i privremeni antenu za sudjelovanje u europskim natjecanjima DARK DX u prvom […]

   
 •  
 • Amateur Radio in Kosovo well under way

    During the weekend of September 14-15, 2013 a Field Day operation was organized up in the hills of Pristina, utilizing a generator and temporary antennas and participating in the […]

   
 •  
 • SHRAK Assembly meeting 01.08.13

  Radio Amatore në rrugë të mirë në Kosovë

    Gjatë fundjavës së 14-15 shtatorit 2013 një operacion i quajtur Dita fushore u organizua deri në kodrat e Prishtinës, duke përdorur një gjenerator dhe antena të përkohshme që të […]

   
 •  
 
 
 

Eventet e Radhës