Archive for Gusht, 2013

 
 • SHRAK Assembly meeting 2013

  Mbledhja e Kuvendit të SHRAK-ut

  Programi u krye me Vjollca, Z61VB, Presidente e SHRAK; Feti, Z61FF, Anëtar i Bordit dhe Driton, Z61DX, Sekretari, Martti, OH2BH,është bashkangjitur në fund të Vizitave si instruktor i cili gjithashtu […]

   
 •  
 • SHRAK Assembly Meeting

  The program was headed by Vjollca, Z61VB, SHRAK Vice President; Feti, Z61FF, Board Member and Driton, Z61DX, Secretary, with Martti, OH2BH, joining at the end as Visiting Instructor who also […]

   
 •  
 
 
 

Eventet e Radhës