Archive for Shtator, 2012

 
 • Republic of Kosovo soon in the air

  An Amateur Radio working group headed by IARU Region 1 President Hans Blondeel Timmerman, PB2T and including IARU Region 1 Executive Committee Member Nikola Percin, 9A5W and Mission Goodwill Kosovo […]

   
 •  
 • Training session on Basic Level

  Republika e Kosovës së shpejti në transmetim.

  Një grup pune i Radio Amatorve të kryesuar nga Rajoni IARU 1 Presidenti Hans Blondeel TIMMERMAN, PB2T dhe duke përfshirë Qarkun IARU 1 Komiteti Ekzekutiv Anetar Nikola Percin, 9A5W dhe […]

   
 •  
 • Galerija

  New IARU society of Kosovo Z60A activity during the week and preperation for WPX contest SHRAK’s HAMs in action for the World Wide SSB contest 25-27 March 2016; SHRAK Z60A; […]

   
 •  
 
 
 

Eventet e Radhës